На Прикарпатті під потягом загинула молода дівчина з Любомльщини

В селі Клузів Тисменицького району на Прикарпатті потяг збив молоду дівчину.

Трагедія сталася в суботу, 1 лютого. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, передає Галицький кореспондент.

На залізничному переїзді потяг сполученням «Чернівці-Київ» скоїв наїзд на громадянку 2000 року народження. За попередньою інформацією, потерпіла – жителька села Заболоття Любомльського району.

Потерпіла від отриманих травм загинула на місці.

Пізніше начальник Тисменицького відділу поліції Ігор Влашин розповів, що повідомлення надійшло від машиніста. Він намагався екстрено загальмувати, проте дівчину не вдалося врятувати.

Загибла – мешканка Волинської області, навчалась у Луцьку. У записнику також написано, що вона любить Івано-Франківськ, мабуть тому і приїхала в місто. Крім того, там були тексти пісень, а сам запис про смерть – на останній сторінці. Чітких причин бажання смерті там не вказувалося, проте дівчина написала саме про потяг.

«Вона зняла кімнату в невеличкому готелі міста. Там проживала з 21 січня», – говорить Ігор Влашин.

Знайомих в Івано-Франківську в неї не було. За словами правоохоронця, сестра дівчини розповіла, що та цікавилась Франківськом, хотіла б тут побувати, жити.

Останній дзвінок був за годину до смерті – дівчина телефонувала до подруги і подякувала їй, що вона є у неї така. До речі, телефон у дівчини відносно новий – куплений десь два тижні тому.

Батьки дівчини мають приїхати сьогодні в Івано-Франківськ. Дівчина – третя дитина у сім’ї, наймолодша.

Наразі відкрили кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (умисне вбиство, з позначкою – самогубство). Правоохоронці встановлюють усі причини смерті дівчини.