У Любомлі відкрили супермаркет АТБ (ВІДЕО)

Про те, що Любомль найдорожче місто на Волині місцеві жителі говорили здавна. Ціни на деякі товари та послуги тут можуть бути двічі, а то й втричі дорожчими від аналогічних у сусідніх містах. Тому не даремно любомльчани оповідають бувальщини про місцевих олігархів, котрі за покупками їздять до Ковеля, Володимир-Волинського чи Луцька, а решта населення продукти закуплює по той бік кордону, в доругуській «Бедронці», яку вони ж нарікли польським АТБ.

Отож, коли на початку минулого року стало відомо про відкриття магазину відомої по всій Україні мережі супермаркетів в Любомлі жителі краю з нетерпінням чекали на цю подію. Спочатку подейкували, що це має відбутися наприкінці 2019 року, але щось пішло не так і «чорний» маркет простояв в повній «бойовій» готовності більше місяця. Весь цей час його «атакували» місцеві жителі, особливо пенсіонери та чомусь ще й дітвора. І ось, коли вже здавалося інтерес в людей його відкриття згас, надійшла звістка, що така довгоочікувана подія відбудеться 8 лютого.

Охочих потрапити в супермаркет в числі перших і тим самим не тільки закупитися по акційних цінах, а й виграти якісь подарунки прийшло чимало. Серед присутніх можна було побачити не тільки любомльчан, а й жителів сусідніх та віддалених сіл. Всіх одразу ознайомили із правилами розіграшу призів, серед яких опинилася тілька кулінарна книга Ектора Хіменеса-Браво. Її отримали перші 100 відвідувачів, котрі зробили покупок на 150 грн.

Слід зазначити, що й екстремельних покупців, котрі нашвидкоруч хапали необхідні товари виявилося чимало, але були серед відвідувачів й такі, що просто прийшли подивитися чи вивчити ціни. В загальному кожен із них відзначив подію, яка повинна позитивно вплинути на життя місцевих та політику ціноутворення в древньому княжому місті.