Перша книга молодої поетеси

Цікава зустріч із молодою й талановитою поетесою, яка народилась і зростала в Любомлі, відбулася в дуже творчій атмосфері. Ім’я авторки оригінальної збірки поетичних і прозових текстів під назвою «Carpe diem», яка побачила світ 2019 року — Тетяна Мартинюк. Про це на своїй сторінці у Facebook пише Юлія Хвас.

Нещодавно Тетяна отримала диплом магістра філології Волинського СНУ ім. Лесі Українки, літературною творчістю займається зі шкільних років. Зараз живе у Луцьку. А першу власну книгу презентувала на своїй малій батьківщині — в Любомльській публічній бібліотеці.

«Послухати сучасну лірику в авторському виконанні, долучитися до живого спілкування, обмінятися приємними емоціями та придбати нову книгу з автографом — це все було близьким і доступним завдяки організаційним старанням бібліотеки та її друзів. Таня Мартинюк із задоволенням відповідала на численні запитання аудиторії щодо творчості в широкому розумінні та виданої збірочки зокрема. Серед гостей-слухачів були журналісти, бібліотекарі, вчителі-словесники, учні середніх та старших класів, працівники міських установ та організацій, — йдеться у дописі. —  Танечко, дякуємо за теплу і змістовну розмову, за вірші у твоєму неповторному виконанні! З нетерпінням чекаємо нових чудових творінь і книг і, звісно ж, бажаємо багато вдячних читачів!»