Інформує поліція: трапилося цими днями

У період з 7 по 14 вересня до Любомльського відділу поліції надійшло 90 звернень громадян (всього 3801 з початку року). З них 50 розглянуто відповідно до Закону України «Про звернення громадян» та по 11 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 2 прийняття або надання пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, 2 факти підроблення документів, 2 факти — інші наркозлочини, 4 крадіжка,1 шахрайство, 1 факт злочини проти безпеки виробництва та ін ,

Упродовж тижня на дорогах району трапилось 2 дорожньо-транспортні пригоди, виявлено 11 фактів керування транспортними засобами напідпитку (з початку року 156), виявлено 193 порушення Правил дорожнього руху (з початку року 5013).

Також поліцейські зафіксували 9 випадків перебування осіб у громадських місцях напідпитку, у 10 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, та 5 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб. Також задокументовано 6 випадків вчинення насильства в сім’ї та 2 випадки дрібного хуліганства.