Добре, коли молодь небайдужа

Викидаючи сміття, ми не замислюємось над тим, що такими діями забруднюємо середовище, нищимо довкілля. Ми нищимо себе і цим дихаємо. Це при тому, що природа подарувала нам мальовничі краєвиди у різних куточках древньої Любомльщини.

Все ж відрадно, що нині серед небайдужої молоді сьогодні набирає популярності рециклінг — друге життя відходів. Один із його етапів передбачає збір і сортування  різних відходів та подальша відправка на переробку.

Зокрема, багато охочих прийшло на нещодавній суботник біля Згоранського озера, організаторами якого стали молоді активісти зі Згоран: Антоніна Гурко, Родіон Сень та Родіон Ярмошук. Загалом спільними силами прибрали близько двох кілометрів прибережної зони

«Багато хто з нас полюбляють влітку відпочивати біля озера, збирати ягоди, гриби. А чому б не подбати про чистоту цих угідь, не посприяти їхньому збереженню? — каже одна з учасниць акції  Юлія Ярмошук. — До того ж слід показувати гарний приклад молодшому поколінню. Тому сподіваємося, що кількість охочих долучитися до збору та сортування відходів і в такий спосіб зробити наше довкілля чистішим буде тільки зростати. Завжди й у всьому потрібно починати з себе».