Баталії на шахових дошках

Цього тижня у спортзалі Любомльського ЗЗСО №3 відбувся турнір з шашок і шахів серед школярів Любомльської громади.

Поборотися за нагороди зголосилися шість команд юних шахістів та дев’ять команд любителів шашок. Кращих визначали як в індивідуальному (окремо юнаки і дівчата), так і в командному заліках.

Отож, серед шахістів треті місця посіли Ольга Пінчук (ЗЗСО № 2) і Михайло Пінчук (гімназія), другі — Каріна Золотова (ЗЗСО № 3) і Дмитро Кликоцюк (Запільський ЗЗСО), а переможцями стали Владислав Щербатий (ЗЗСО № 3) та Богдана Александрук (Почапівський ЗЗСО). У загальнокомандному заліку перемогли гросмейстери ЗЗСО № 3, друге і третє місця зайняли команди Почап і Запілля.

Аналогічно виглядала трійка кращих команд і у змаганнях із шашок. Щодо індивідуальних результатів, то звання переможців здобули Діана Демедюк (ЗЗСО № 3) і Юрій Гапонюк з Почап, другі місця зайняли Ірина Кузьмич із Запільського ЗЗСО та Дмитро Різенко (ЗЗСО № 3), треті — Світлана Морозюк (Почапівський ЗЗСО) та Владислав Коцура із Запілля.

Переможці і призери в командному та індивідуальному заліках були нагороджені грамотами організаторів — міськвідділу освіти, молоді та спорту. Окрема подяка від організаторів — депутату міськради Олександру Думалу за спонсорську допомогу у проведенні заходу.