«Рубіж» програв, проте лишився другим

Вчора любомльський «Рубіж», який виступає у першій лізі обласного футбольного чемпіонату, зіграв третій поспіль матч на виїзді. Суперником наших футболістів було боратинське «Торпедо».

Попри те, що ця команда посідає передостанню сходинку у турнірній таблиці, любомльчани, на жаль, не змогли привезти з Боратина бодай очко. Господарі відкрили рахунок на 35-й хвилині. Втім, за мить до перерви Момоду Сіесей відновив рівновагу — 1:1.

Страшним сном виявився для «Рубежа» дебют другого тайму: буквально за перших шість хвилин наші примудрилися пропустити двічі — 1:3. За хвилину до фінального свистка Микола Боровик скоротив розрив у рахунку до мінімуму, але на більше у любомльчан не вистачило часу — 2:3.

За збігом обставин, ця поразка не вплинула на розташування «Рубежа» у турнірній таблиці, який зберіг за собою другий рядок, оскільки його основні конкуренти у цьому турі теж програли: любешівська «Прип’ять» вдома не змогла переграти ківерцівський «Локомотив» 0:2, а ФК «Камінь-Каширський» теж на своєму полі програв «Олімпії» з Княгининка 1:3. Гра ФК «Олика» — «Турія» (Затурці) завершилася внічию 1:1.

Загалом наші зберігають чудові шанси на друге місце, але для цього треба виконати складне, але цілком реальне завдання: виграти дві ігри, що лишилися.

Наступну гру «Рубіж» проведе на цих вихідних. Його суперником буде любешівська «Прип’ять». Дату і час початку гри буде повідомлено додатково.

Сергій МАРИНЬОХА.