ЗНИЩЕНИЙ РОСІЙСЬКИЙ ГЕНЕРАЛ, ЗАХОПЛЕНА ТЕХНІКА, ЗБИТИЙ ЛІТАК: ЯК ДІЮТЬ УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКОВІ

Напередодні під Гостомелем було знищено генерала із Чечні. Військові захопили російську військову техніку під Миколаєвом. А підрозділ протиповітряної оборони України під Затокою, на Одещині, збив російський літак.

Про успіхи українських військових повідомляє ТСН.

ЗСУ знищили російського генерала – заступника командира 41-ї армії генерал-майора Суховецького.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

«Перший пішов! Першого російського генерала окупанта знищено в Україні. Приготуватись іншим! Або, панове Генерали – доповідайте на гору, що вторгнення в Україну, це кривава авантюра, яка погубить Росію, якщо її не зупинити негайно!» – написав він.

Українські військові захопили російську військову техніку під Миколаєвом.«Віджали у російських «братів» отакий апарат! Будемо сподіватися, що він більше не буде стріляти по мирним українським людям», – коментує український військовий.

Підрозділ протиповітряної оборони України під Затокою, на Одещині, збив російський літак, що атакував один із об’єктів військової інфраструктури.

Пілота, який встиг катапультуватися, розшукують.Окрім того, сьогодні в небі над Волновахою підрозділи протиповітряної оборони Об’єднаних сил збили черговий ворожий штурмовик Су-25.
Цей літак використовував своє озброєння проти помешкань мирних громадян та цивільної інфраструктури.Льотчик катапультувався. Важливо знайти живим ворожого пілота.