В Любомлі на виконкомі говорили про благоустрій населених пунктів

Головним на сьогоднішньому засіданні виконкому любомльської міської ради мало стати питання щодо проведення  благоустрою в населених пунктах громади та робота галузі ЖКГ в цьому напрямку.

Однак, більше уваги присутні приділили іншим проблемам. В першу чергу це  допомога біженцям та внутрішньо переміщеним особам. Зокрема поселення, реєстрація, харчування, надання різних послуг в тому числі освітніх, медичних та інших, грошові компенсації і виплати, залучення бажаючих до роботи на підприємствах краю.
Повертаючись до роботи комунального підприємства було зазначено, що окрім благоустрою території більш актуальним на сьогоднішній день стає проблема випалювання сухої трави, зокрема присутні старости наголосили що не дивлячись на проведену роботу з населенням під час побудинкового обходу люди продовжують палити траву. Трапляються випадки коли від таких підпалів загоряється  великі території, горять кладовища і будівлі як це нещодавно було в одному із сіл громади.
На завершення згаданої теми міський голова Роман Ющук зазначив, що відтепер до патрулювання буде залучатися добровільне громадське формування оборони міста і вони реагуватимуть на кожен випадок відповідно до військового стану.