«Люблю свою працю, а найбільше — діток»

Чому-чому, а твердженню про те, що народження дитини — найбільша радість, точно немає що протиставити. Зауважмо, радість це і для батьків маляти, і для медичних працівників, які допомагають  з’явитися на світ дитині. Мовлене підтверджує і наша співрозмовниця, акушерка пологового відділення Любомльського ТМО Руслана Ілиняк. Відповідальна, чудово знає свою справу, старанна, уважна до пацієнток — так відгукується про жінку керівництво. Трішки більше двох десятиліть тому прийшла вона працювати у лікарню Любомля, й відтоді цей медичний заклад — єдиний у її трудовій біографії.

«…Руслана Михайлівна зізнається, що на перших порах, як мовиться, днювала і ночувала на роботі, переживала, щоб вміти і знати якщо не все одразу, то принаймні якомога більше…»

«…кожні пологи, які випадає приймати, попри певний досвід,— це щоразу перевірка власних умінь, своєрідний тест: іноді все проходить гладко, без проблем, а часом виникає потреба екстрено готувати породіллю до кесаревого розтину…»

Подробиці читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (4 травня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.