А що далі? А що після війни?

Нічого вічного нема. Все колись починається і все колись закінчується. І сьогоднішня війна прийде до свого логічного завершення. А логіка, звичайно, проста: перемога буде за нами. Іншого не дано. Війна для багатьох людей поставила  масу запитань стосовно якості, чесності і поведінки влади — з одного боку, притомності та адекватності співвітчизників — з іншого. І все це вкупі вариться в такому собі прагматичному аналізі. А яким же буде суспільство по закінченні війни?

Після кожних виборів (президентських чи парламентських) ми чекаємо змін. Можливо, завтра і настане той час перемін. Після величної перемоги, звичайно. В принципі, у нас є два варіанти: або Україна піде демократичним шляхом, або поверне до авторитаризму, тоталітаризму. Шляхи не тільки різні — вони діаметрально протилежні.

Роздуми читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (25 травня  2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.