Переможець змагань з карпфішингу витягнув коропа вагою понад 6 кг

27-28 травня на Гущанському озері проходили перші любительсько-спортивні змагання з Карпфішингу «Весна – 2023». За підтримки Рівненської сільської ради змагання були організовані громадськими організаціями «Гущанські патріоти» та «Лісомисливське об’єднання “Буг”». Основна мета заходу – збір коштів на підтримку ЗСУ, повідомляють у Рівненській громаді.
Участь у даному заході виявили бажання прийняти вісім команд, котрі прибули з різних куточків нашої області (м. Любомль, Ковель, Володимир, Луцьк, Нововлинськ). Впродовж двох днів учасники застосовували усі свої вміння та навички для того, щоб виловити якомога більшого коропа і тим самим продемонструвати свою майстерність у даному виді спорту.
За результатами контрольних зважувань переможцем змагань став Федорук Володимир з м. Ковель котрий впіймав коропа вагою понад 6 кілограм, він же став переможцем у номінаціях «Перший виловлений короп» та «Найбільший короп змагань» оскільки був першим, хто впіймав коропа.
Друге місце посіла команда «Prokarp» з м. Любомль, а  третє місце відійшло команді «Pitercarp» теж з м. Любомль. Усі призери змагань отримали почесні грамоти, пам’ятні медалі та призи від Рівненської сільської ради та Валентина Ліщука – власника мережі магазинів «Legion». Переможцю, окрім усього іншого, дістався пам’ятний кубок презентований ГО «Лісомисливське об’єднання “Буг”».
Зібрані кошти будуть передані на потреби земляків, які сьогодні відстоюють незалежність України!