Був хорошою людиною, чудовим батьком, душею компанії

Щодня війна забирає цвіт нації — наших воїнів, які у мирний час могли б будувати, творити, розвивати рідну країну. Розділивши життя  кожного українця на до і після 24 лютого, вона продовжує стукати у наші домівки трагічними вістями про загибель на фронтах близьких і дорогих нам людей. У ці дні минають сороковини світлої пам’яті жителя Любомля Володимира Карпюка, який поліг за волю і свободу рідної землі.

«…дуже важкого говорити про близьку людину, у минулому часі… Володя був дуже хорошою людиною, душею компанії, — продовжує співрозмовниця. — Не мав шкідливих звичок і любив активний спосіб життя, зокрема, спорт. Вдома облаштував невеличкий спортзал і щодня виконував там вправи з гантелями, гирями, штангами. Навіть коли був на фронті, зумів десь роздобути гирі і займатися, а коли міняли місце дислокації, скрізь возив їх з собою. Був чудовим батьком нашим чотирьом синам: Ігорю, Дмитру, Станіславу та Олегу. Не буде тепер у хлопців поряд надійного батьківського плеча. Буквально за кілька днів перед загибеллю Володя дізнався що Станіслав став учнем військового ліцею і дуже цим тішився, адже мріяв, щоб син став військовим. От тільки порадіти його успіхам не встиг…»

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (21 вересня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.