Футбольний вікенд: кубкові баталії, післяматчеве освідчення у коханні, поразка «Рубежа», четверте місце «Ниви»

Такими, багатими на футбольні події були ці вихідні. Зокрема, вчора відбулися півфінальні матчу Кубка Любомльщини з футболу. Обидві зустрічі проводилися на стадіоні селища Головно і виявилися досить цікавими і видовищними і результативними: 10 м’ячів у двом матчах, в тому числі троє футболістів відзначилися «дублями». Врешті, такими і повинні бути кубкові матчі, де все вирішує одна гра.

У першій зустрічі команда СК «Головно» переграла «Кордон» (Рівненська ТГ). 3:1.

По завершенні матчу відбулася романтична подія: один із гравців «Кордону» освідчився у коханні та зробив пропозицію руки й серця своїй дівчині. Вітаємо та бажаємо щастя!

Неймовірним за інтригою видався другий півфінал, в якому зустрічалися згоранська «Нива» і команда Любомльської ТГ. Любомльчани спершу вели у рахунку, потім згоранці зуміли відігратися і вийти вперед, але за мить до завершення основного часу любомльська команда зрівняла рахунок.

У додатковий час команди не зуміли вразити ворота суперників, відтак, доля путівки у фінал вирішувалася у серії післяматчевих пенальті. У цій лотереї фортуна усміхнулася «Ниві».

Отож, у фіналі зустрінуться згоранські і головненські футболісти.

х х х

Любомльський «Рубіж» сьогодні провів чергову зустріч у рамках чемпіонату Волині з футболу. В 11 турі вдома наші приймали лідера — «Луцьсантехмонтаж № 536». Гра пройшла за переваги гостей, і свідченням цьому результат — 4:0 на їхню користь.

Також сьогодні матчем Поворськ — «Бетон» (Люблинець) завершився  чемпіонат Ковельщини з футболу. Як ми вже писали, від результату цієї зустрічі залежала доля бронзових медалей згоранської «Ниви». Звісно, «ноу-хау» організаторів, коли пропущений матч грають після останнього туру чемпіонату, довелося побачити вперше, втім, такі реалії. Щодо завершальної гри, то лише перемога «Бетону» автоматично приводила «Ниву» до бронзових медалей, будь-який інший результат дарував їх Поворську. Втім, дива не сталося: команди зіграли внічию 0:0, що дозволило поворським футболістам посісти третю сходинку, на один щабель вниз посунувши згоранців. Втім, і четверте місце — результат, як для дебюту, непоганий.

Більше деталей, анонси подій читайте у черговому номері газети «Наше життя» (28 вересня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.