«Працювати з дітьми цікаво завжди»

Школа, та й уся освітянська галузь насамперед тримається на вчителях. Саме вони завдяки своїй талановитості, винахідливості, працьовитості, бажанню не відставати від часу ведуть наших дітей просторами дивовижної Країни знань, даруючи їм свою любов і віддаючи часточку себе. Недарма ж мовиться, що вчитель — це не просто професія, це поклик душі. Ось вже добрих чверть віку сіє у дитячих душах зерна розумного, доброго, вічного, вчителька хімії  Любомльського ліцею № 3 Євгенія Петрівна Хомік. І головний врожай цієї сівби — її учні, які, подорослішавши, стали вправними фахівцями у багатьох галузях.

«…жінка зізнається, що у вчительській праці найбільше любить роботу безпосередньо з дітьми. З ними об’їздила низку різноманітних заходів обласного і республіканського рівнів, на яких, щоб перемогти, потрібно було продемонструвати свій інтелект…»

«І діти завжди  були у захваті, адже вони бачили  й усвідомлювали, що вчитися треба, бо це розвиток, — каже Євгенія Петрівна. — Їм подібні турніри завжди цікаві, особливо коли після успішного результату до них підходять представники вузів  запрошують у майбутньому стати їхніми студентами».

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (28 вересня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.