Дружба з технікою — на все життя

Те, наскільки вправний водій з вас вийде, певною мірою залежить не тільки від ваших старань і наполегливості, а й від інструктора, який навчає водінню. Ну кому з нас не знайомі слова: «Вмикаємо лівий поворот, натискаємо важіль зчеплення, вмикаємо першу передачу, повільно відпускаємо зчеплення і так само поступово натискаємо на «газ», обережно починаємо рух?». Слухняно виконуємо це все, щось виходить одразу, чомусь ще треба навчитися. Але коли поряд сидить мудрий і досвідчений наставник, який підкаже і при потребі виправить помилку, то й за кермом почуваєшся впевненіше.

Наш співрозмовник, майстер виробничого навчання водінню Любомльського спортивно-технічного клубу ТСОУ Анатолій Ковальчук  роботі у цій організації віддав вже понад тридцять років, а загалом все його трудове життя пов’язане з технікою.

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (26 жовтня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.