Хай рік новий стане роком перемог

Підходить до завершення 2023 рік — один із найважчих у новітній історії нашої держави — адже пройшов він під гуркіт війни, яка принесла горе, розруху, сльози від втрат рідних і близьких, які не повернулися з фронту. На жаль, двадцять наших Героїв-земляків, які захищали рідну землю від ворога, полинули на небеса, назавжди лишивши по собі світлу пам’ять.

За період від початку війни кожен з нас певним чином став волонтером, намагаючись, хто як може, підтримати військо. Благодійні ярмарки, лотереї, концерти, спортивні змагання, звичайний збір коштів — яких тільки заходів не організовували наші люди, аби допомогти українським воїнам!

Велася також активна робота з вшанування пам’яті полеглих Героїв. Разом з тим, хай не в повному обсязі, та все ж продовжували функціонувати ключові галузі життєдіяльності краю. Потроху проводився ремонт доріг, у школах та дитячих садочках розпочався повноцінний навчальний рік, коли діти сіли за парти у прямому розумінні цього слова, продовжувала працювати й розвиватися у матеріально-технічному плані медицина…

Про найбільш пам’ятні події року читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (28 грудня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.