Під час удару Росії по Україні в Польщі впала ракета

Ракета впала на території польського міста Вожучин-Цукровня Томашувського повіту вранці 29 грудня.

Про це аовідомляє Liga.net.

Під час масованого удару Росії по Україні вранці 29 грудня на території Польщі впала ракета. Президент країни Анджей Дуда збирає термінову нараду з військовими, заявили у його канцелярії.

Поляки заявляють, що ракета впала у Вожучин-Цукровня Томашувського повіту, жертв та постраждалих немає.

У Дуди повідомили, що о 13:00 він зустрінеться з міністром оборони Владиславом Косиняком-Камишем, начальником генерального штабу Веславом Кукулою та командувачем Оперативного штабу Мацеєм Клішем.

Раніше у польській армії написали, що до повітряного простору країни зайшов невідомий об’єкт.

З ночі до ранку країна-агресор тероризувала Україну крилатими ракетами та ударними безпілотниками. Вибухи лунали у Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Конотопі, Запоріжжі, Черкасах. Сили ППО збили 114 цілей із 158.

  • У Дніпрі було влучання в пологовий будинок та торговий центр, у місті загинули чотири людини та десятки отримали поранення. У Києві відомо про двох загиблих та 28 постраждалих. В Одесі двоє людей загинули, 15 отримали поранення, серед них двоє дітей – 6 та 8 років.
  • У Запоріжжі 10 постраждалих та загибла жінка. У Харкові загинув чоловік, 11 людей поранено. У Львові одна людина загинула, 15 травмовано.
  • Зеленський показав наслідки удару по ТРЦ у Дніпрі та багатоповерхівці в Одесі – відео з місць.