Полеглим Героям-захисникам — наша шана і пам’ять

Завтра, 4 січня, у Любомльській громаді відбудуться скорботні заходи з вшанування пам’яті полеглих Героїв, повідомляє Любомльська міська рада.

Востаннє додому, у рідне село Бірки приїде наш захисник Степан Самолюк. Орієнтовний час зустрічі траурного кортежу біля «Машівського бору» — 9.30 год. Далі рух продовжиться по вул. Володимирській — вул. Соборності (колишня Брестська) — вул. Шевченка — вул. Прикордонників — с. Бірки.

Жителів міста і села просять гідно провести Героя в останню дорогу до рідної домівки,  створивши «живий коридор», та віддати йому останню шану.

Також завтра в останню дорогу проведуть полеглого Героя Сергія Головка. О 10.30 год. траурна процесія з тілом воїна вирушить з його дому по вул. Уласа Самчука до храму Св. Архистратига Михаїла, де об 11.00 год.  розпочнеться заупокійне богослужіння. По завершенню, орієнтовно опівдні  на площі біля стели «Герої не вмирають» відбудеться громадська панахида та прощання з військовим, після чого траурний кортеж вирушить до с. Рівне, де і поховають нашого захисника.