Життя, присвячене будівництву

На теренах Любомльщини наш співрозмовник Валерій Теребуха — постать доволі знана, а у середовищі людей, пов’язаних з будівельною сферою й поготів, адже цій галузі фактично присвятив усе своє життя. Та й нині продовжує працювати, очолюючи приватне підприємство «Профтехмонтах», яке створив півтора десятиліття тому.

«…обсяг робіт, виконаних за ці півтора десятиліття, як для підприємств такого рівня, доволі солідний. Йдеться переважно про будівництво, реконструкцію і ремонт цілого ряду об’єктів соціально-комунального призначення: школи, дитячі садочки, адміністративні споруди, роботи з благоустрою…»

«…окрім професійної, Валерій Теребуха веде й активну громадську діяльність, зокрема й на наших теренах, неодноразово був депутатом районної і міської рад.  Також нашого співрозмовника у Згоранах і не тільки знають і як пропагандиста здорового способу життя, адже вже понад чотири десятиліття незалежно від пори року купається у відкритих водоймах, свого часу багато років займався гірськолижним спортом. А ще він палкий прихильник шахів і неодноразово перемагав у цьому інтелектуальному виді спорту на різних рівнях — і на районному, і на обласному….»

«…звісно ж, з роками невідворотні вікові зміни даються взнаки. Коли друзі  запитують про здоров’я, то гірше як було, але краще як буде!» — з усмішкою каже чоловік….»

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (11 січня 2024 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.