Любомльська громада доєдналася до всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч”

Нагадаємо, що цей спортивний рух стартував у всіх областях України. Проєкт втілюється під патронатом Офісу Президента України, Міністерства освіти і науки та Міністерства молоді та спорту.
Мета проєкту – залучення школярів до фізичного розвитку, формуванню у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися, психоемоційна підтримка. На учнів очікують змагання на різних рівнях у 5 видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.
У Любомльській громаді було проведено етап шкільних змагань з баскетболу серед учнів ЗЗСО по коловій системі, повідомляють у відділі освіти, молоді та спорту Любомльської міської ради.
Учасники показали свої фізичні та морально-вольові якості, дружність, наполегливість, командний дух та гідно представили свої навчальні заклади.
В змаганнях брали участь збірні команди юнаків з Любомльського ліцею №1 ім. Наталії Ужвій, Любомльського ліцею №2, Любомльського ліцею №3, Куснищанського ліцею та Почапівської гімназії.
За результатами змагань призові місця здобули:
1 місце – учні Любомльського ліцею №1 які стали володарями “Перехідного кубка пареможцю змагань з баскетболу серед ЗЗСО Любомльської територіальної громади”
2 місце – учні Куснищанського ліцею.
3 місце – учні Любомльського ліцею №3.
4 місце – учні Любомльського ліцею №2.
5 місце – учні Почапівської гімназії, яка була наймолодшою командою, показали чудову гру та набралися практичних вмінь та навичок на баскетбольному майданчику.
Збірна команда юнаків буде брати участь у наступному районному етапі проєкту “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” з баскетболу.