На війні поліг житель Вишнева

На превеликий жаль, Вишнівську громаду вкотре сколихнула сумна звістка: на війні з російським агресором, захищаючи суверенітет та незалежність нашої держави, загинув житель Вишнева Сергій Сахарук, повідомляє Вишнівська сільська рада.

Сахарук Сергій Федорович, 13.01.1973 року народження, вважався зниклим безвісти з 21.09.2022 року по 09.02.2024 року. Лише нещодавно на підставі ДНК-профілю тіло солдата було опізнано. Вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність, Сергій Сахарук загинув в ході бойових дій в районі населеного пункту Білогірка Херсонської області 21.09.2022 року.

Щирі співчуття від усіх жителів громади рідним та близьким! Низький уклін та безмежна вдячність Герою за захист рідної землі! Про дату зустрічі воїна та час поховання буде повідомлено додатково.

З метою вшанування пам’яті загиблого Сергія Сахарука у Вишнівській територіальній громаді з 13 по 15 лютого 2024 року оголошено Дні жалоби.

«На знак скорботи за загиблим просимо:

  • забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;
  • вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;
  • обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Вічна пам’ять захиснику України», — йдеться у повідомленні.