Скільки заробили і що мають

Декларування доходів і майнового стану посадовців — один з найефективніших інструментів запобігання корупції у публічному секторі. Завдяки йому кожен громадянин може дізнатися про статки посадовців, а Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) проконтролювати, чи відповідають їхні витрати законним доходам.

Нагадаємо, ця інформація публікується у відкритому доступі на сайті НАЗК. Щоправда, у зв’язку з воєнними діями доступ до неї був закритий.  Втім, минулорічного 12 жовтня набрав чинності Закон про відновлення декларування. Одночасно стартувала й кампанія декларування за 2021-2022 роки, яка тривала до 31 січня цього року. Детально аналізуємо декларації керівників територіальних громад Любомльщини та Володимира Дибеля — єдиного депутата, який представляє наш край  в обласній раді.

Подробиці читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (15 лютого 2024 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.