На війні поліг житель Вишнева

29 лютого 2024 року при виконанні обов’язків військової служби у районі населеного пункту Богданівка, Бахмутського району, Донецької області, загинув 39-річний житель с. Вишнів  Юрій Васильович Сєчний. Паро це повідомляють у Вишнівській сільській раді

«Слабка втіха, жодні слова не загоять рани  рідних та близьких людей мужнього Воїна. В глибокій скорботі    низько схиляє голови перед подвигом нашого відважного земляка. Вічна, світла пам’ять, честь і слава Герою! Орієнтовно тіло Героя прибуде на рідну землю 04.03.2024 року.        Про час зустрічі полеглого бійця на рідній землі та про час проведення церемонії поховання буде повідомлено згодом. Щирі співчуваємо родині і розділяємо біль вашої втрати», — йдеться дописі.

З метою вшанування пам’яті загиблого Юрія Сєчного у Вишнівській територіальній громаді 3-5 березня 2024 року оголошено Днями жалоби.

На знак скорботи за загиблим просять:

  • забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;
  • вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;
  • обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.