У Любомльських поліцейських — новий начальник

Хоча поки, що у статусі тимчасово виконуючого обов’язки, але в середу, 4 грудня, нового керівника райвідділу представила особовому складу заступник начальника ГУНП у Волинській області Наталія Пасічник. Ним став 35-річний уродженець смт.Торчин, майор поліції Анатолій Близнюк, який до того працював на такій же посаді в Маневицькому районі. Свою службу Анатолій Леонович розпочинав у внутрішніх військах, після демобілізації потрапив в охороннє відосмтво, а коли в 2006 році закінчив заочно Донецький юридичний інститут – на різних посадах в обласному управлінні по боротьбі з організованою злочинністю.

У 2014- 2015 році працював начальником карного розшуку та заступником начальника кримінальної міліції Луцького міськвідділу, з жовтня 2015 – начальник Маневицького РВ УМВС. На початку 2016 р. був звільнений з посади за результатами переатестації. Оскарживши таке рішення в судовому порядку, вже у травні цього ж року був поновлений на посаді – тепер вже начальника Маневицького райвідділу поліції.

Після добревідомих заяв щодо звільнення всіх керівників бурштинових районів, був переведений до Ковельського РВ ГУНП в.о.заступника начальника кримінальної поліції, де працював до моменту нового призначення в Любомльський райвідділ.

Таким чином Любомльські поліцейські вже вдруге поспіль отримують керівника в результаті ротації: попередні керівники «обмінялися» посадами в Любомлі та Турійську, тепер же Олега Бончака з посади начальника райвідділу в Любомлі переведели до Ковеля заступником начальника кримінальної поліції, Анатолій Близнюк з цієї ж посади  – в Любомль керівником РВ УМВС.

Про особливості роботи Любомльского райвідділу знаю заочно зі слів колишнього керівника Анатолія Дружука, з яким добре знайомі, адже разом навчалися в інституті, – зазначив Анатолій Близнюк. – Також по окремих справах доводилося тісно співпрацювати, перебеваючи в обласному УБОЗі. Нині ж в місцевих правоохоронців гарні показники в роботі, загалом вони треті в області і це заслуга цілого колективу та його попереднього керівника, отож своє завдання бачу в тому, щоб не тільки все зберегти, а й примножити…».

За перші два дні роботи новий керівник поліції знайомився із особовим складом, оперативними даними діяльності та керівництвом району. Найближчим часом планує побувати в усіх об’єднаних територіальних громадах Любомльщини та провести виїзний прийом громадян.

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *