Затвердили ряд Програм на наступний рік

Під головуванням сільського голови Володимира Крижука відбулась чергова 51 сесія Рівненської сільської ради. У роботі сесії взяли участь депутати, завідувачі установами, начальники відділів сільської ради та гості, якими сьогодні були – т.в.о. начальника Любомльського відділу поліції майор поліції Анатолій Близнюк та керівник ФГ «Вест Фенікс» Анатолій Прилуцький.

На початку пленарного засідання всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на Сході військових.

Перед розглядом питань порядку денного сільський голова Володимир Крижук надав слово депутатам для озвучення запитів та звернень.   Депутат Микола Гурко озвучив депутатський запит щодо добудови актового залу та приміщення їдальні в Рівненському ліцеї, а депутат Наталія Даниш звернулася щодо завершення робіт по встановленню вуличного освітлення окремих вулиць с.Забужжя, запити були підтримані одноголосно.

Після внесення певних коректив та доповнень до порядку денного, перейшли до розгляду його питань. Депутати розглянули та затвердили ряд важливих для територіальної громади Програм та продовжили дію існуючих, після цього перейшли до розгляду земельних питань.

У «різному» сільський голова повідомив, що наступна сесія відбудеться 19 грудня, на якій буде затверджуватись бюджет ОТГ на 2020 рік.

One Comment

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *