Минулого тижня у Любомльській поліції отримали 80 звернень громадян

З 2 по 9 березня до Любомльського відділу поліції надійшло 80 звернень громадян.

З них 47 розглянули у відповідності ЗУ «Про звернення громадян» та по дев’яти фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це повідомляють на сторінці Любомльського відділу поліції у фейсбуці.

З-поміж зареєстрованих кримінальних правопорушень три крадіжки, два факти підроблення документів, один факт дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими та один факт хабарництва.

За минулий тиждень виявили трьох водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року виявлено 30).

Протягом тижня працівники груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху було виявили 144 порушення правил дорожнього руху.

Також, поліцейські зафіксували сім випадків перебування осіб у громадських місцях у п’яному вигляді. У дев’яти випадках громадяни палили тютюнові вироби у заборонених місцях. Також виявили шість порушень правил дозвільної системи та три випадки завідомо неправдивого виклику спеціальних служб.

Загрузка…