Гонки п’яних «шумахерів»

Прикордонники відділу «Римачі» припинили правопорушення, яке відбувалось поблизу прикордонного підрозділу. Троє місцевих жителів на автомобілі української реєстрації, під’їхавши до військового містечка та посигналивши із автівки, демонстративно розвернулися і на великій швидкості попрямували у бік державного кордону.

Автомобіль протаранив загороджувальну конструкцію та попрямував через контрольно-слідову смугу. Група реагування почала негайне переслідування правопорушників.

Водій з пасажирами, побачивши прикордонників, намагалися втекти у зворотному напрямку до села Висоцьк. Однак, під час розвороту водій не спорався з керуванням і пошкодив ще й загороджувальний паркан військового містечка.

Силами прикордонного наряду автомобіль блокували, а осіб затримали. За візуальними ознаками усі були напідпитку. На місце вчинення правопорушення прикордонники викликали представників поліції. На осіб, які влаштували на кордоні такі розваги, складені відповідні матеріали, а транспортний засіб евакуювали до Любомльського відділу поліції.