Духмяна… Зі скоринкою…. І неймовірно смачна!
17.04.2020
Найбільше християнське свято — Великдень — годі уявити без головного атрибута — паски. Духмяної, зі скоринкою і неодмінно — дуже смачної. Куштуєш шматочок такої святкової здоби і чомусь тут же поринаєш спогадами у щасливу пору дитинства… Багато хто з нас пече її вдома, хто ж не має такої можливості або часу — купує вже готовий продукт, на щастя, у магазинах завжди є з чого вибрати.
Кожного року у пекарні підприємиці Оксани Козел випікають близько 4-5 тисяч пасок. Сьогоднішній рік — не виняток. Головний технолог підприємства Ніна Савош розповідає, що зазвичай тут печуть вироби різної ваги: 200, 500 і 700 грамів і щоразу стараються удосконалювати та урізноманітнювати рецептуру.
Тож смачної вам паски, дорогі наші читачі!