На «Ягодині» вилучили дитячі іграшки

На митному посту «Ягодин» вилучили незадекларований товар.

Для проходження митного контролю громадянином України, подали товаросупровідні документи, відповідно до яких у транспортному засобі переміщуються «дитячі іграшки та одяг». Про це повідомляють на сторінці Волинської митниці Держмитслужби у фейсбуці.

В процесі проведення повного митного огляду встановили, що фактично у вантажному відсіку автомобіля крім товару вказаного у товаросупровідних документах, переміщується незаявлений вантаж.

Разом з тим, працівники Волинської митниці виявили рахунки-фактури на частину товарів, відомості в яких щодо відправника, отримувача та вартості вантажу, не відповідає відомостям зазначених у товаросупровідних документах, поданих до митного контролю.

Таким чином, громадянин України намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, шляхом подання документів, що містять неправдиві дані, ввезти товар на митну територію України.

Працівники Волинської митниці Держмитслужби склали протокол про порушення митних правил, а товар вартістю понад 120 тисяч гривень вилучили до прийняття рішення судом по суті справи.