Відбулась сесія Вишнівської ОТГ

Засідання розпочалося з того, що сільський голова Віктор Сущик привітав усіх присутніх із Днем вишиванки, після чого перейшов до порядку денного, повідомляє сайт громади.

Йшлося, зокрема, про надання дозволу на охорону та утримання водойм, виділення матеріальної допомоги з сільського бюджету, затвердження окремих місцевих програм, внесення змін до сільського бюджету, земельні, організаційні та інші питання.

Крім того, на сесії депутати проголосували за виділення коштів для реалізації у 2020 році програми уряду «Спроможна школа для кращих результатів», яка передбачає співфінансування у розмірі 20%, що становить 2 млн. 480 тис.грн. Також, на продовження робіт з реконструкції Римачівського навчально-виховного комплексу було виділено 500 тис.грн. Для утримання працівників Територіального центру соціального обслуговування «Надання соціальних послуг» Любомльського району, які обслуговують жителів Вишнівської громади, спрямували 200 тис.грн. На реалізацію заходів програми протидії злочинності та підтримку дільничних інспекторів виділили 30 тис.грн.