В райдержадміністрації переглянули плани супроводу дітей-сиріт

Сьогодні, 9 листопада, відбулося  чергове  засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації  Ігоря Оксенчука. Участь у її роботі взяли  його заступник Олександр Шум та члени комісії, – інформує РДА.

В ході засідання  розглянуто питання про надання висновку органу опіки та піклування щодо усунення перешкод  у спілкуванні з малолітньою дитиною, та визначення способу участі батька  у його вихованні.

Членами комісії ретельно вивчено всі наявні документи по заявленій справі та  заслухано громадян, яких було запрошено для вирішення даного питання по суті.

Також, затверджено  індивідуальні  плани  соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та обговорено  виділення коштів на придбання солодких подарунків для дітей до Новорічних свят.

– За будь-яких обставин  кожна дитина має право на соціальну підтримку та захист з боку держави, а інтереси та права дітей мають стояти на першому місці.  Адже ефективний захист прав дитини – один із пріоритетів  органів державної влади, – підсумував голова райдержадміністрації Ігор Оксенчук.