Крадіжок найбільше: скільки правопорушників виявили любомльські поліцейські?

В період з 9 по 16 листопада 2020 року до Любомльського відділу поліції надійшло 94 звернення громадян. З них 42 розглянуто у відповідності Закону України «Про звернення громадян» та по 12 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 4 крадіжка, 2 факти шахрайства, 3 факти незаконного зберігання зброї та 1 факт привласнення майна та 1 випадок жорстокого поводження з тваринами.
Так, 9 листопада в чергову частину Любомльського відділу поліції надійшла заява 66-ти жителя м. Любомль про те, що 09.11.2020 року близько 13.30 год., в м. Любомль по вул. Вокзальній, невідома особа таємно викрала його велосипед, що знаходився біля магазину «Продукти», в результаті чого заподіяла потерпілому збитків на суму 2500 гривень. Працівниками відділу поліції Любомльського ВП під час перегляду камер відео спостереження встановлених на території автостанції, по гарячих слідах було встановлено, що крадіжку велосипеда скоїв раніше судимий 44-ох річний житель с. Машів Любомльського району. Викрадене вилучено. Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 КК України. Триває досудове слідство.
Ситуація на автошляхах.
Впродовж тижня на дорогах району дорожньо-транспортних пригод не зафіксовано.
За минулий тиждень працівниками відділу поліції виявлено 3 факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року 202 ).
Протягом тижня працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху виявлено 196 порушень ПДР (з початку року 6717).
Також, поліцейськими зафіксовано 12 випадків перебування осіб, у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 12 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, 7 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб, 1 порушення у сфері дозвільної систем. Крім цього працівниками поліції виявлено 14 факт порушення правил щодо карантину людей.