Змагалися волейболісти

У Рівненській громаді відбувся турнір з волейболу на кубок Гущанського старостинського округу, в якому взяли участь чотири команди — «Козаки» (учні місцевого ліцею), «Громчики» (молодь до 20 років), «Квадрики» (молодь до 30 років), «Ветерани» (понад 30 років).

Ігри проходили за коловою системою. Найбільш організованою, націленою на перемогу виявилась команда «Квадрики» на чолі з капітаном Геннадієм Гупалом, яка здобули перемогу з рахунком  2:1 над командою «Ветерани» та 2:0 над командами «Козаки» і «Громчики». Команда «Ветерани» з капітаном Тарасом Стецем перемогла «Громчиків» і «Козаків» з рахунком 2:0, а молода, енергійна команда «Громчики» з капітаном Андрієм Мельничуком впевнено виграли у команди «Козаки» з рахунком 2:0.

Під час нагородження за зайняте перше місце команда «Квадрики» отримала кубок і приз, за друге і третє місця команди «Ветеран» і «Громчики» отримали призи, а команда «Козаки» набула досвіду участі у змаганням. Спонсорами турніру були КЗ «УКДСТ» Рівненської сільради і сільські депутати Гущанського старостинства.

Подібний турнір планується провести 14 березня у Рівненському старостинстві, 21 березня — у Забузькому. А 28 березня в спортивному залі Рівненського ліцею відбудеться турнір з волейболу серед команд старостинський округів Рівненської ОТГ.