Відбулася сесія Вишнівської громади

У роботі сесії взяли участь 19 депутатів, на розгляд було винесено 22 питання порядку денного. Варто зазначити, що завдяки роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені, повідомляють на сайті самоврядного органу.

Зокрема, було підтримано виділення матеріальної допомоги на лікування вісімнадцятьом жителям Вишнівської громади на загальну суму 73500 грн. та чотирьом жителям на ліквідацію наслідків пожежі на загальну суму 23000 грн.

Рішеннями засідання сесії також було затверджено ряд програм: соціально- економічного розвитку Вишнівської сільської ради на 2021-2025 роки; безоплатної правової допомоги населенню Вишнівської сільської ради на 2021-2022 роки; щодо забезпечення особистої безпеки громадян, підтримання публічного порядку та публічної безпеки, в т.ч. безпеки дорожнього руху, а також протидії злочинності на  території  Вишнівської  громади на 2021-2023р.; фінансової підтримки комунального підприємства «Буг» та здійснення  внесків до його статутного капіталу на 2021-2025 роки. Під заходи з виконання даних програм закладені кошти над реалізацією кожної з них буде проводитись відповідна робота впродовж року.

Окрім того затверджено Статут КЗ «Центр КМЕВС» та Статут Вишнівської територіальної  громади в нових редакціях.

Обранці громади розглянули низку земельних питань. На засіданні також були прийняті й інші, важливі для життєдіяльності громади, рішення.