Школярі Вишнівської громади вправлялися у стрільбі на полігоні

З метою практичного закріплення рівня знань, умінь та навичок учнів 11-х класів з предмета «Захист України» наприкінці навчального року традиційно проводяться тренувальні навчально-польові заняття (збори). Відповідно до розпорядження сільського голови у 2020/2021 навчальному році датою проведення таких навчально-польових зборів визначено 6-8 травня. Про це йдеться на сайті Вишнівської громади.

В перший із трьох днів юнаки закладів загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради мали змогу відпрацювати практичні навички стрільби з автомата АК-74 на полігоні військової частини у м. Володимир-Волинський. Також учням провели практичне навчання із розбирання та складання автомата, вивчення його будови та порядку підготовки до виконання стрільби зі стрілецької зброї.

Крім того, юнаків ознайомили з правилами поводження зі зброєю та повідомили про відповідальність за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).