«Очі бояться, а руки роблять»

Хто з нас відмовить собі у задоволенні скуштувати смачнючого торта? Таких знайдеться небагато, і мабуть йдеться про тих, хто або зовсім не любить солодкого, або ж не може його споживати через певні проблеми зі здоров’ям. Відтак, люди, які вміють приготувати солодку випічку, завжди користувалися й користуються повагою оточуючих. Не буде великим секретом сказати, що цією справою у переважній більшості займається прекрасна половина людства: як не крути, а кожна жінка таки бодай трошки кондитер.

Наша співрозмовниця, жителька села Забужжя Тетяна Войтович розповідає, що до приготування різноманітних солодких десертів тягнуло ще з дитинства. Звісно ж, як це часто буває, не все виходило з першого разу, але тут, як мовиться, багато що залежить від практики і наполегливості.  Відтак, результат не забарився.

…На перших початках це було хобі, якому співрозмовниця приділяла увагу від випадку до випадку, а от більш ґрунтовно цією справою зайнялася два роки тому, після того, як вийшла заміж…

…поступово хобі перетворилося у невеличкий підробіток — з’явилися перші замовники. Тетяна розповідає, що дебютувала, коли пекла торт для сусідки…

«…ідеї декору з’являються по-різному: спочатку брала з Інтернету, зараз старається імпровізувати й придумувати щось своє. Загалом, каже, відсоток авторських ідей порівняно із запозиченими зріс за останній період…»

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (2 березня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.