Любомльський «Рубіж» вибув з Кубка Волині, поступившись сильному супернику

Як ми вже повідомляли, любомльському «Рубежу» на старті Кубка Волині з футболу жереб вибрав доволі сильного суперника — «Луцьксантехмонтаж», багаторазового чемпіона у вищій лізі області. Справа ускладнювалася й тим, що для потрапляння у чвертьфінал потрібно було зробити все в одній зустрічі — матчів-відповідей регламент турніру не передбачає.

На жаль, це завдання для любомльчан виявилося поки що не під силу. Гості відкрили рахунок на 12-ій хвилині: зробив це скориставшись помилками наших у власному штрафному майданчику, Роман Степанов. У середині другого тайму лучани мали нагоду подвоїти перевагу, але господарів виручила стійка воріт.

Тут же відповів «Рубіж»: Момоду Сіесей після розіграшу штрафного небезпечно пробивав з лінії карного майданчика суперників, втім, м’яч пройшов поруч зі стійкою.

Все ж у першому таймі м’яч ще раз побував у любомльських воротах: на 32-ій хвилині відзначився Михайло Жук.

Одразу по перерві господарі змушені були втретє починати з центру поля: на 49-ій хвилині забив Роман Філь — 0:3.

Треба сказати, що «Рубіж», попри несприятливий рахунок і територіальну перевагу гостей, не зупинився, намагався комбінувати, шукаючи шляхи до воріт суперників, але у забиті м’ячі їхні дії так і не матеріалізувалося — все-таки відчувалася різниця у класі. Відтак, лучани, які у цьому сезоні не пропустили ще жодного м’яча, з Любомля поїхали теж «сухими».