Коли радості голи не приносять

І справді, як вони можуть викликати приємні емоції, коли йдеться про голи у ворота команди, за яку вболіваєш? Схоже, любомльський «Рубіж» потрапив у смугу невдач, адже програв вже третю поспіль офіційну зустріч — одну кубкову і дві у першій лізі обласного чемпіонату.

Сьогодні любомльчани на своєму полі приймали «Олімпію» з села Княгининок Луцького району. Перший тайм вселяв доволі оптимістичні сподівання, адже наші атакували і на 30-ій хвилині відкрили рахунок. З пенальті це зробив Владислав Мартинюк.

Доволі жваво вони розпочали й другу половину зустрічі: вже в дебюті  створили щонайменше три стовідсоткові нагоди збільшити перевагу, а от з реалізацією явно розчарували, змусивши глядачів у розпачі хапатися за голову.

Всім відоме неписане футбольне правило: не забиваєш ти — забивають тобі. Прикро, що з «Рубежем» воно спрацювало декілька разів. На 58-ій хвилині «Олімпія» зусиллями Артема Пашківського відновлює рівновагу. Минає ще двадцять хвилин, і гравець гостей Павло Панченко виводить свою команду вперед. Він же за шість хвилин засмутив і «Рубіж», і любомльських уболівальників втретє — 1:3.

Отож, нашим є над чим подумати, щоб зробити висновки і боротися за результат.