Як святкуватимуть День Незалежності на Любомльщині. Програма заходів

У громадах Любомльщини, як і загалом в Україні, відбудуться святкування 30 річниці Дня Незалежності.

У Любомлі 22 серпня на центральній площі міста о 12:00 відбудуться урочистості та святковий концерт «Благословенні будьмо і єдині». О 20:00 розпочнеться святкова дискотека.

 23 серпня на площі біля міської ради о 9:00 відбудеться церемонія підняття Державного Прапора України.

У селищі Головне 22 серпня о 13:00 відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України за участю керівництва влади, учасників антитерористичної операції, представників установ, підприємців; спільна молитва священнослужителів громади за Україну; святкові урочистості.

О 13:30 розпочнеться концертна програма «Хай святкує з нами вся наша родина – вільна Україна».

О 16:00 – конкурс малюнків на асфальті «Державні символи України» та «З Україною в серці» (дорога навпроти приміщення селищної ради).

 О 20:00 розпочнеться святкова дискотека у будинку культури. Протягом дня діятимуть: виставка-продаж оригінальних витворів декоративно-ужиткового мистецтва «Митців нашої громади» (територія стадіону); фотозона; атракціони на території стадіону; святкова торгівля.

У Рівненській громаді на території Рівненського будинку культури 22 серпня о 16:00 розпочнеться святкова програма «Україно, ти моя молитва».

На 16:00 заплановане несення Державного Прапора України (від в’їзду в село Рівне).

 О 17:00 розпочнеться святковий концерт. Будуть також розіграш лотереї та святкова дискотека. У деяких селах Вишнівської громади святкові заходи вже відбулися, в інших відбуватимуться з 20 по 24 серпня.

Зокрема, у Вишневі 20 серпня о 12:00 біля приміщення сільської ради відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, а також патріотичний флешмоб «Синьо-жовтий прапор – єдність поколінь», святковий концерт «З ювілеєм, моя Україно».

 У Руді 21 серпня о 13:00 відбудеться святковий концерт «Всім серцем люблю Україну свою», а в Олеську о 19:00 – літературно-музичний вечір «Під вільним сонцем, моя Україна величним розмаєм цвіте».

22 серпня о 15:00 в Ладині відбудеться святковий концерт «Для мене в світі ти одна, моя чарівна Україно», а в Радехові – концерт «Ми із того краю, де сопілка грає».

 У Висоцьку о 16:00 відбудеться святковий концерт «Квітуй у пісні, Україно моя», у Хворостові о 20:00 запрошують на святковий концерт «Мій батьківський край». 24 серпня в Мосирі відбудеться святковий концерт «Моя країна – єдина Україна».