Любомльська громада на сторінках видання до 30-річчя Незалежності

Видавництво «Логос Україна» до 30-річчя незалежності України видало довідково-біографічне видання «Почесні імена України — еліта держави». Серед числа відомих науковці, освітяни, політичні і громадські діячі, підприємці і правники, а також просто патріоти, сповнені національної і людської гідності.

«Ці українці — світочі епохи. Вони плекають споконвічні цінності і борються за національну ідею. Щодня своїми справами вони творять майбутнє — справедливу, економічно розвинену, інноваційну й по- справжньому європейську Україну. Тому суспільство вважає їх елітою нації.
А головне — передають меседж для кожного з нас: «Ніхто, крім тебе», — йдеться у передмові до видання.
Книга об’ємна, має 373 сторінки. На 98 сторінках – історія України з найдавніших часів і до наших днів. Тут ми знаходимо найважливіші події тисячолітньої історії українських земель, це досить цінний та
цікавий матеріал. А далі йдуть розповіді про людей, які своєї працею удостоїлися бути обраними. Це керівники великих підприємств, голови територіальних громад, відомі діячі. Приємно говорити, що серед них – міський голова Любомльської громади Роман Ющук.
У книзі зазначено: у 2014 році Романа Васильовича обрали Любомльським міським головою на позачергових виборах, він став наймолодшим міським головою Волині. Надалі у 2015, 2017 та 2020 роках громада знову засвідчила йому довіру більшістю голосів. На найближчі п’ять років каденції Роман Ющук має амбітні плани розвитку громади й працює заради успішного майбутнього Любомльської громади.
Книги отримають всі посольства зарубіжних країн світу, депутати Верховної Ради, Кабінет Міністрів України. Сам міський голова сказав, що завдяки такій книзі Любомльська громада як у культурній, так і в економічній його частині буде гідно представлена Україні та світові: «Це дасть поштовх економічній, інвестиційній, туристичній діяльності.
Нас побачать, про нас почують, нами зацікавляться, а значить – через нашу громаду створюватимуть туристичні маршрути. Коли громада представлена у такому виданні, це, безумовно, дасть результат. Це наш спільний успіх»,- зазначив Роман Ющук.