Збори до дня працівників лісу у «Прибузькому лісгоспі»: як це було

Привітати колектив лісівників на сьогоднішні урочистості прийшли  голова Головненської ОТГ  Микола Демедюк, голова Рівненської ОТГ Юрій Фініковський, секретар Любомльської міськради Антон Фурманюк. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Директор ДП «Прибузьке лісове господарство» Роман КОЛІСНИК привітав колег-лісівників із професійним святом: «Вітаю Вас усіх зі святом, бажаю і далі тримати правильний курс розвитку і пишатися своєю професією. Бажаю і надалі працювати так злагоджено і ефективно, адже усі успіхи – заслуга саме командної праці. З легкою рукою ви щодня беретеся за непрості завдання. Дякую вам за старання та підтримку».

З нагоди професійного свята керівник групу працівників підприємства Почесною грамотою

З вітаннями до колективу виступили також запрошені гості. Зокрема, Головненський селищний голова Микола Демедюк привітав та нагородив Подяками головного лісничого Юрія Демиха та майстра лісу Гупалівського лісництва Володимира Патращука. Голова Рівненської громади Юрій Фініковський відзначив Подяками лісничого Гущанського лісництва Анатолія Коца та майстра лісу Забузького лісництва Петра Пилипчука, а секретар міськради Антон Фурманюк нагородив мисливствознавця Григорія Ющука.