Їй не байдужа доля рідної землі

Почапівське старостинство, яке у складі ЛюбомльськоїТГ, — найвіддаленіше від центру громади. Це край в оточенні лісів, що милують око насиченою зеленню, та родючих полів, земельку яких обробляють працьовиті господарські руки тутешніх жителів. Повз біжить неквапливою течією річка Вижівка, над болотяною місцевістю із широким помахом крил часто пролітають лелеки та чаплі. Проїжджаємо мальовничими українськими селами: Почапи, Чорноплеси та Вигнанка, що входять до старостинського округу. Очолює його місцева староста Любов Карпук. Вона плекає, дбає та захищає інтереси рідного краю, клопочеться про різні насущні питання населених пунктів та їх мешканців і щиро каже, що нема ніде таких добрих, чесних, трудолюбивих людей, як тут.

Народилася Любов Володимирівна у с. Вигнанка. На малій батьківщині пройшли дитинство, шкільні роки, юність, тут звите і власне затишне сімейне гніздечко, де виростили з чоловіком троє синів. Саме тому їй не байдужа доля рідної землі, односельчан, яких знає все життя, болять проблемні питання, турбує майбутній розвиток села.

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (23 червня 2022 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції або ж передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.