В ОСТАННЮ ПУТЬ ПРОВЕЛИ НАСТОЯТЕЛЯ ОЛЕСЬКОГО ХРАМУ

11 серпня 2022 року відбулося відспівування клірика Любомльського Різдво-Богородичного благочиння настоятеля Свято-Духівського храму с.Олеськ архімандрита Іпатія (Доротюка), – повідомляють на Фейсбук сторінці благочиння
З благословення правлячого архієрея Високопреосвященнішого Володимира, митрополита Володимир-Волинського і Ковельського, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці м.Любомль відбулася заупокійна Божественна літургія та чин поховання. Богослужіння очолив благочинний Любомльського Різдво-Богородичної округи прот.Василій Мельничук у співслужінні секретаря єпархії, настоятеля Свято-Троїцького храму смт Головне архім.Сави Мякоти, благочинного Свято-Пантелеймонівської округи прот.Іоанна Мосюка та духовенства місцевого й сусіднього благочинь.
Попрощатися з отцем Іпатієм зібралися у храмі численне духовенство та миряни, які любили та поважали батюшку. Поховали тіло отця Іпатія на кладовищі м.Любомль.
Нагадаємо, що архімандрит Іпатій (Доротюк) протягом 33-х років опікувався паствою Свято-Духівського храму с.Олеськ. Відійшов до Господа після важкої і тривалої хвороби 10 серпня 2022 року. У жовтні батюшці виповнився б 81 рік.
Вічна й блаженна пам’ять новопреставленому архімандриту Іпатію! Нехай Господь упокоїть душу свого вірного слуги в оселях з праведними.