У Любомлі вже вдруге провели футбольний турнір пам’яті Віталія Якимлюка

Щоправда, перший турнір, що відбувся минулого року, мав статус міжнародного, адже одним із напрямків роботи покійного Віталія Якимлюка був розвиток не тільки місцевого спорту, а й міжнародних відносин локального рівня.

Він сам неожноразово брав участь у подібних змаганнях, виступав меценатом, а цими вихідними його друзі, колеги та знайомі зібралися на футбольному полі, щоб в такий спосіб вшанувати пам’ять Віталія Івановича.

Цьогоріч у турнірі прийняти участь зголосилося чотири команди, окрім любомльського “Агродвору”, який створювався ще Віталієм Якимлюком, приїхали ветерани футболу із ФК “Куснища”, Головненької та Вишнівської територіальних громад.

Після перших поєдинків визначилися номінальні преденденти на перемогу, яким всі вважали “Агродвір” та ФК “Куснища”, але гра була настільки непередбачуваною та повної боротьби, що в підсумку все могло докорінно змінитися.

Проте куснищанці, перемігши своїх головних конкурентів з Любомля в очному протистоянні, довели й решту матчів до перемоги, тим самим отримали головну нагороду турніру.

Другим фінішував “Агродвір”, третє і четверте місце посіли Вишнівська та Головненська ТГ, відповідно.

Нагороджуючи учасників турніру дружина покійного Віталія Якимлюка пані Наталія подякувала всім присутнім за те, що пам’ять про її чоловіка живе в серцях його друзів і вони докладають багато зусиль продовжуючи його справи, в тому числі організовуючи подібні заходи.

Вже традиційно на завершення турніру грамотами та нагородами від організаторів були відзначені найкращі гравці та найстарший учасним, яким виявився Іван Трач – спортсмен, що представляв Головненську ТГ.