«Мені щастило на хороших людей»

На теренах Любомльщини наш співрозмовник Анатолій Гірикович — постать, без сумніву, відома, адже майже чотири десятиліття присвятив праці на благо рідного краю — і в лісовій галузі, і на посадах в органах влади різних рівнів. Тричі — у 2005, 2006 та 2010 роках жителі Любомля довіряли йому керувати містом. Попри те, що за свою кар’єру не раз перебував у керівних кріслах, Анатолій Петрович зізнається, що ніколи не ставив цього собі за мету. «Найголовніше і найприємніше, — каже, — було бачити вдалий результат своєї роботи».

«…Так, дійсно, у трудовій моїй біографії є багато керівних посад, — каже Анатолій Петрович. — Але я не вважаю себе кар’єристом, оскільки ніколи не прагнув бути саме керівником — так складалися доля й обставини. На кожній посаді завжди старався сумлінно виконувати покладені на мене обов’язки. Щиро вдячний усім, з ким довелося працювати: і керівникам, у чиєму підпорядкуванні перебував, і підлеглим. Те, чого вдалося досягти мені — насамперед, результат їхньої праці і підтримки. У житті мені завжди щастило потрапляти в оточення хороших людей…».

Подробиці читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (9 лютого 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.