«Наша співпраця не ослабне ніколи»

Щоразу у січні наша газета, як і багато інших видань, підводить підсумки, в яких визначає найбільш впливових людей краю, котрі протягом року робили найзначніший внесок у розвиток громади чи прославляли її своєю працею. Цього разу ми утрималися від проведення традиційного конкурсу, адже вважаємо, що кожен з українців, у тому числі й жителів Любомльщини повинні бути визнані кращими у будь-якій номінації. Підтвердженням цьому може бути вручення різних відзнак, премій та стипендій Володимиру Зеленському в ім’я українського народу, або за особисті заслуги.

Разом з тим, в минулому році значно збільшилася підтримка України і допомога українцям з боку світового цивілізованого суспільства. Значну роль у цьому процесі відіграли лідери країн та окремих спільнот. В зв’язку із цим ми вирішили підвести підсумки конкурсу «Людина року Любомльщини» лише в новій номінації — «Закордонний меценат».

Розглядаючи номінальних претендентів, редколегія та журі визначилися лише на одній кандидатурі — голові повітової ради Парчевського повіту Янушові Зелінському. Відтак, одноголосно було вирішено визнати його переможцем номінації.

Подробиці читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (9 лютого 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.