«Приходив у сні попрощатися…»

Війна вносить корективи у життя кожного з нас. Когось розлучає з рідною домівкою, когось із роботою, когось із родиною, когось із життям. Нещодавно у селище Головне прийшла сумна звістка про смерть Віктора Соловка, воїна, якого 4 місяці вважали зниклим безвісти.

…По життю наш Герой був доброю, чуйною, життєрадісною людиною. З ним завжди було про що поговорити, а при потребі — звернутися по допомогу. Віктор дуже любив дітей, часто грав футбол із сусідськими дітлахами, вчив їх їздити на велосипеді. А ще донька солдата Наталія додає: «Тато завжди знаходив вихід із будь-якої важкої життєвої ситуації, як то кажуть, виходив сухим із води. І це добре знали всі, тому багато людей спочатку не могли повірити, що тата вже немає»….

«…Це лише потім я дізналась, що він на Херсонському напрямку…  Завжди намагався заспокоїти, повторював, що все нормально, хоча я чула звуки вибухів у слухавці…».

Подробиці читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (9 лютого 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.