У Любомлі переселенцям розповіли про ваучери на навчання

Однією із дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс, який надається громадянам певних категорій здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію. Для роботодавців – це шанс мати необхідний кваліфікований персонал.

В результаті гарної співпраці з адміністрацією Любомльського професійного ліцею 28 лютого 2023 року Любомльський відділ Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості провів виїзний груповий захід для внутрішньопереміщених осіб у гуртожитку Любомльського професійного ліцею. Про це повідомляють на сторінці філії у фейсбуці.

Участь у заході взяло 7 осіб з числа ВПО, яким детально розповіли про можливості та умови отримання одноразового ваучера на навчання за сприяння державної служби зайнятості.

Якщо ви хочете йти в ногу з часом – навчайтесь, цікавтесь інноваційними підходами до роботи, будьте попереду молоді не тільки у досвіді, а й у знаннях та навичках, в цьому вам допоможе служба зайнятості.

Якщо дана інформація зацікавила і вас, то звертайтесь у Любомльський відділ Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості за детальною інформацією. Знайти нас можна за адресою: м.Любомль, вул. Промислова, 1 або за номером телефону 2-37-43.