У Вишнівській громаді змагалися юні футболісти

На базі опорного закладу «Вишнівський ліцей» відбулися змагання з міні-футболу серед учнівських колективів закладів загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради, повідомляють у самоврядному органі.

Директор КУ «Центр ПРПП» Тетяна Міщук відкрила захід, від імені сільського голови Віктора Сущика привітала всіх присутніх та подякувала за організацію змагань. Керівник професійної спільноти Юрій Оліщук ознайомив школярів із регламентом проведення змагань, побажав міцного здоров’я, гарного настрою та перемог. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Героїв, що віддали свої життя за світле майбутнє нашої держави.

Участь в змаганнях взяли 6 команд, сформованих з учнів 6-8-х класів. Упродовж трьох годин школярі змагались, чудово демонструючи свої спортивні навички та вміння.

За результатами змагань ІІІ місце посіла команда опорного закладу «Вишнівський ліцей». Срібло здобули школярі Машівського ліцею. Почесне І місце та переможний кубок дістались юним футболістам Бережецької гімназії – філії ОЗ «Вишнівський ліцей». Команди-переможці нагороджені медалями та цінними подарунками.

За активну участь в змаганнях команди Олеського ліцею, Радехівської гімназії-філії ОЗ «Вишнівський ліцей» та Римачівського ліцею нагороджені заохочувальними призами.

Вишнівська сільська рада висловлює щиру вдячність організаторам заходу та учасникам змагань, бажає мирного сьогодення та світлого майбуття.